Livet ur D:s synvinkel

Direktlänk till inlägg 9 februari 2015

Att ändra sig

Av D - 9 februari 2015 21:12

Ska väl ta och blogga nu.. Så att jag kan gå och slappna av med en kopp te i köket sedan...

Men just idag... När tangenterna ekar i det nästan tomma vardagsrummet, känner jag mig väldigt osäker på ifall jag stör grannarna med mitt skrivande... Men en halvtimme får de tåla... i såfall..

 

Hmm..

Ja, jag sov för första natten i sovrummet inatt.. Eller sov och sov.. Fast jag la mig ju iochförsig ganska tidigt... Halvsov och vaknade till vid halv tolv... För att det REGNADE och BLÅSTE... Och till slut var jag bara TVUNGEN att kliva upp och känna på vardagsrumsgolvet! Då det har läckt in genom fönstret tidigare. Parkettgolv, ni vet...

 

Men jag... Ja, även om det var nytt att sova i sovrummet, och därför var ett annat ljud, andra läten från taket(grannens golv) ... och sådär.. Ja, jag sov rätt så bra, när jag väl somnade.. Ett STORT plus, med gardiner iallafall! Ingen... Eller nästan ingen insyn ;)

 

Klev väl upp runt nio eller tio imorse... Och sedan dess, har jag ätit frukost. Jag har skickat in en kompensationsanmälan till snubbarna som jag köpt internet ifrån.. Och så har jag plockat i lägenheten. Sprungit fram och tillbaka och funderat inredning...

 

.. Ja, inte på ett sådant där LUGNT sätt. Jag har ju varit på bra humör och vid relativt gott mod... NÄSTAN hela tiden.. Men visst har jag ändå känt att det varit lite JOBBIGT att hela tiden älta inredning. Färger.. Och utföranden. Vad jag vill ha vart.. Och HUR jag vill ha det.. Hur det ska se ut..

 

Och så kommer man på någonting som förändrar allt. Som får en att tvivla på den inredning.. Det utförandet.. Utseendet i lägenheten som man äntligen kommit fram till och känner sig nöjd och tillfreds med.. När lugnet PRECIS har lagt sig..

 

Ja, jag kom på att jag hade gardiner som jag fått av morfars tant, i linneskåpet. Tog fram dessa.. Och jag som är en färgkombinerare, upptäckte att denna gardin inte bara passade in med EN av kökets färger(!) ... Utan TRE!

 

Ja. Så då kom ju frågetecknet... Skulle jag ändra på hur jag har velat ha köket sedan jag flyttade IN? Eller ska jag strunta i dessa gardiner, TROTS de passande färgerna?

 

... Jag ältade. Ältade och ältade. Stirrade från köksdörröppningen, in på köket, för att försöka SE vilket av alternativen som jag skulle trivas bäst med, bara genom att FÖRESTÄLLA mig dessa!

... Ena sekunden, kändes det ena av dem bra... För att nästa sekund, ändra tycke HELT och hållet! ... Och svaret är nog... BÅDA passar lika bra!

... Nu gäller det bara att bestämma sig för om man "vågar"/"klarar av"/ VILL ändra på vad man tidigare tänkt.. Vad som var planen... Om man KLARAR det, utan för mycket ångest och osäkerhet... Tvivel.

 

... Men annars. Jag har som sagt, plockat lite i lägenheten. Diskat den lilla disk som var. Torkat upp väggresterna efter pappas arbete igår, ifrån golvet, med en trasa... Jag har satt fast en kupa(kåpa?) över glödlampan på takfläkten...

Och så har jag legat på sängen och halvsovit... MYCKET! Kopplat av, medans jag blundade och stirrade på himmelen, om vartannat... HÄRLIGT att ha ett fönster precis bredvid sängen.. Så att jag kan ligga och titta ut... Såå avkopplande!

 

Jag har sett på en kort video på youtube.. Och så har jag löst korsord. Och läst bloggar. Jag har kollat blocket. Och så har jag druckit te och ätit mat..

 

... Förutom det, så har jag även tagit första steget mot att köpa de två första möblerna till lägenheten(Jo, jag har möbler. Men alla kommer hemifrån. Från när jag bodde hemma).. Mailade nämligen kundtjänst. Då de ville att man skulle göra det, ifall man ville ha möblerna inburna..

 

Jag har haft tråkigt. Haft lust med det ena, men inte orkat(vetat hur) fixa... Jag har inte riktigt vetat vad jag ska göra AV min tid... Och jag har bara längtat efter någonting att göra.. Ett händelserikare liv..

... Men just som jag tänker på att höra av mig till Jobbcoachen om praktik, så backar jag mig själv. Då jag känner att jag har ALLDELES för mycket annat för att orka med just nu.. För att ens kunna TÄNKA på annat!

 

... Men imorgon tvingar jag iväg mig själv till stan. Måste ju köpa dessa gardinstänger och den andra gardinlängden som jag behöver till sovrummet..

 

Tror inte att det VAR så mycket mer idag.. God natt med er <3

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av D - 27 augusti 2018 10:22

Jag blev gravid. Var orolig för missfall, hela tiden. Föreställde mig att jag aldrig skulle sluta oroa mig för missfall. -När barnet skulle födas, skulle det födas dödfött. Efter födseln, skulle det dö i plötslig spädbarnsdöd. -Aldrig skulle jag kunn...

Av D - 2 april 2018 13:56

Jag har fått svårt att blogga. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, -och skriver sällan i varken den fysiska dagboken, känsloboken på datorn eller någon annanstans. En del(många!!) listor såklart, eftersom att det är helt omöjligt att orka leva annar...

Av D - 13 januari 2018 18:19


 

Av D - 22 september 2017 19:23

Det är så svårt... Jag tycker verkligen om dig.. väldigt mycket.. Men jag vet bara inte på vilket sätt.. Jag är ju helt bombsäker på vad du känner, eftersom att du förmedlar det så himla starkt. Men lika förvirrad som du blir över mina känslor, lik...

Av D - 5 september 2017 13:39

Det smärtar i bröstet. Jag känner mig tung i huvudet... Livet känns kaotiskt... Och nu har jag en ny relation på det, -som jag, ibland, inte orkar hantera...   ... Idag går jag med en känsla om att vi aldrig kommer att ses igen. Vet inte varför...

Detta är jag...

Glöm inte att du kan ställa frågor till mig, skriva en snutt i gästboken, och gilla eller följa bloggen :)

  

Vad vill du veta? :)

20 besvarade frågor

Dela med dig :)

RSS

Viktkampen

           

Kan ni lösa denna?

Dagens gåta

Dagens Citat!

Dagens citat

Länkar

 

Jag tipsar

Starkt filmtips till den känslosamma =)


Kalender & klocka

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Mina senaste tankar

       

Checklista

 0% uppnått

 

    

Det jag skriver om...

 

         

Allt jag skrivit :)

Vad söker du?

Besökare hittills

 


Ovido - Quiz & Flashcards