Livet ur D:s synvinkel

Direktlänk till inlägg 8 juni 2014

Ett ögonkast

Av D - 8 juni 2014 23:33

Jo. Ett inlägg nu då...

 

Dagen började bra. Jag var på bra humör och vid gott mod. Det kändes bra att jag nu hade hittat ett sätt som kändes bra, att äta på. Att räkna kalorier, för att minska min oro. Reducera min ångest. Ja, jag kände mig trygg, och jag var uppe på toppen av det lilla berget..

 

Men nu till kvällen, känns allt annorlunda. Jag avvek från mitt schema. Det schemat som egentligen inte var så hälsosamt för mig. Där jag fick i mig endast en fjärdedel av det rekommenderade näringsintaget. Jag kände bara att... Ja, för det första, skulle det inte gå lika bra att äta sådär extremt lite, när väl mamma och pappa var hemma igen... Även nu i helgen har det varit lite halvsvårt. Då något syskon varit hemma då och då..

Och för det andra, så fick jag bara en känsla utav att jag hade drömmar möjliga att uppnå. Bara ett ögonkast bortåt, fanns min kärlek, min dröm, och mina största intressen. De saker som gör mig lycklig, och får mig att studsa inombords..

 

Så jag bestämde mig för att börja äta bättre. Nästan obegränsat, men ändå under fasta måltider. Det vill säga. Frukost, lunch och middag. Och en kaka eller bulle... Eller liknande till kaffet.

Men jag åt för mycket. Blev orolig och äcklat mätt. Men jag fortsatte att äta. För att jag mådde dåligt och hade bara lust att svälta från och med imorgon.. Rustade mig väl, antar jag..

 

Men men. Dagen idag.

Jag åt en halv Rågkuse med smör och ost, till frukost. Sedan började jag leta recept, på recept.. På recept. Tänkte baka drömmar. Men hittade ingen hjortronsalt. Så det fick bli muffins.

Gick sedan mellan tv:n och stentrappan utanför vårt hus. Blev lite nervös för hur muffinsarna blev. Men så smakade jag en... Och den smakade underbart =) Så. Lyckat.

 

Annars har jag typ bara suttit vid tv:n. Räknat lite kalorier och planerat vad jag har "råd" att äta under dagen..

 

Ja, jag har problem. Det är ju ett som är säkert. Men faktum är att jag får i mig så mycket näring ändå. Då jag alltid kommer in i ljusa stunder då jag öppnar ögonen och börjar äta igen.. Bara jobbigt rent psykiskt... Och anledningen till att jag håller på, är såå grumlig... Och blir bara grumligare och grumligare..

 

Nu till kvällen, såg jag iallafall på film. "Kärlek på menyn". En helt okej film. Men igår natt var en hemsk natt. Så jag tog med mig täcke och kudde, ner till soffan, och la mig. Såg på en lite halvkuslig eller halvläskig film.. "Flickan från ovan". Och fick sedan rätt så svårt att sova. Kände mig spänd och kunde inte riktigt slappna av. Vågade inte ens släcka lampan..

 

Men det gick över, och trots ångest och allt vad det var, somnade jag till sist, och vaknade glad.

 

Nu blir det nog natten för mig. Vet inte om jag har så mycket mer att säga.. Mamma och pappa är iallafall hemma nu, efter en helg borta..

God natt med er <3

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av D - 27 augusti 2018 10:22

Jag blev gravid. Var orolig för missfall, hela tiden. Föreställde mig att jag aldrig skulle sluta oroa mig för missfall. -När barnet skulle födas, skulle det födas dödfött. Efter födseln, skulle det dö i plötslig spädbarnsdöd. -Aldrig skulle jag kunn...

Av D - 2 april 2018 13:56

Jag har fått svårt att blogga. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, -och skriver sällan i varken den fysiska dagboken, känsloboken på datorn eller någon annanstans. En del(många!!) listor såklart, eftersom att det är helt omöjligt att orka leva annar...

Av D - 13 januari 2018 18:19


 

Av D - 22 september 2017 19:23

Det är så svårt... Jag tycker verkligen om dig.. väldigt mycket.. Men jag vet bara inte på vilket sätt.. Jag är ju helt bombsäker på vad du känner, eftersom att du förmedlar det så himla starkt. Men lika förvirrad som du blir över mina känslor, lik...

Av D - 5 september 2017 13:39

Det smärtar i bröstet. Jag känner mig tung i huvudet... Livet känns kaotiskt... Och nu har jag en ny relation på det, -som jag, ibland, inte orkar hantera...   ... Idag går jag med en känsla om att vi aldrig kommer att ses igen. Vet inte varför...

Detta är jag...

Glöm inte att du kan ställa frågor till mig, skriva en snutt i gästboken, och gilla eller följa bloggen :)

  

Vad vill du veta? :)

20 besvarade frågor

Dela med dig :)

RSS

Viktkampen

           

Kan ni lösa denna?

Dagens gåta

Dagens Citat!

Dagens citat

Länkar

 

Jag tipsar

Starkt filmtips till den känslosamma =)


Kalender & klocka

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14 15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Mina senaste tankar

       

Checklista

 0% uppnått

 

    

Det jag skriver om...

 

         

Allt jag skrivit :)

Vad söker du?

Besökare hittills

 


Ovido - Quiz & Flashcards