Livet ur D:s synvinkel

Alla inlägg under mars 2015

Av D - 10 mars 2015 18:38

 

... Först.

Jag går därifrån och kommer på, efter tio meter, att jag gav henne mitt GAMLA nummer! Det nummer som jag inte ens kunde komma IHÅG igår när jag försökte! ...

Sedan. Jag ser att den kostade MINDRE på internet.. Men då var utan ljuskälla(vilket jag inte vet vad det är. Så hoppas inte DESSA är det!) ... Ångest på det..

... Men smälter det, med tanken att det tillkommer ju kostnaden för ljuskälla också.. Och då kanske det jämnar ut sig någorlunda.. "Men varför inte bara gå därifrån när hon inte hade lampan inne? .. Den finns ju ÖVERALLT på internet!" ...


... OCH. så kommer jag på nu, att det fan tar nästan FYRA VECKOR för lampan att komma in nu när vi beställde den, sa hon! ... Då hade jag ju fått den MYCKET snabbare om jag köpte den på internet tillsammans med fönsterlampan till KÖKET, som jag nyss köpte! ... Och KANSKE till och med billigare!


"VARFÖR?" Vad efterklok man kan vara..


... Jaja. Mer om det ikväll.. KANSKE gör man inte samma misstag mer än EN gång, om man har tur! Tänk, kära D. Tänk.

ANNONS
Av D - 9 mars 2015 22:34

... Jag mår rätt så dåligt just nu.. Är nervös. Orolig. Har ångest. Ont i huvudet... Och har en konstig känsla i magen..

 

MEN. Vi tar dagen idag.

 

Ja. Igår när jag bloggade, så kan jag ju säga att frustrationen var skyhög och likaså hjälplösheten och bristen på tro och styrka.. Därför struntade jag i att beskriva vissa saker. Och hoppade att berätta om hela natten före. Då det faktiskt HÄNDE en del även då..

 

Men... Ja. Jag gick nog och la mig direkt efter inlägget... Eller så drack jag en kopp te... Om jag inte hade gjort det innan...?

... Ja, det är ju skit samma med DEN saken..

 

Klev som alltid, upp mitt i natten igår natt.. Om jag inte minns fel.. Sov oroligt... Antagligen på grund av alla funderingar och ständiga misstag.. Mardrömmar för att allt(Ja, jag menar ALLT) känns så tungt och hårt just nu. Motsträvigt liksom..

 

... Men iallafall..

Idag skulle jag och Jobbcoach på studiebesök på ett slott här i närheten.. I hopp om att jag ska börja praktisera där..

Jag minns inte när jag klev upp.. Men jag minns att jag redan var vaken när klockan ringde vid halv nio..

Jo, jag klev upp vid strax efter nio.. Och gick sedan direkt iväg till affären och ställde mig och väntade på henne. Hon skulle hämta upp mig på vägen dit..

 

Stod och väntade en stund, i min sjal, fleecejacka, skinnjacka och svarta solblekta keps.. Japp, nu åker mössan också. Det får vara vår!

 

... Sedan åkte vi direkt dit.

Men. Ja-a... Det var ingen där och mötte upp oss.. Jobbcoach ringde dem och frågade vart de var... Och de hade glömt att vi skulle komma. Men jag kan ju inte BLI mer än förvirrad. Först har vi ett studiebesök bokat den 16:de, som vi bokade när jag var på möte hos henne.. Sedan messar hon några dagar senare och säger, utan att säga att det har blivit "ändrat", att vi ska på studiebesök "på måndag"... Vilket jag inte kunde förstå om det var en "felaktig" påminnelse.. Att hon hade råkat skicka fel tid eller bara hade "förglömt sig" och bara TRODDE att det var denna måndagen..

Och sedan, idag.. Ja, då KOMMER inte DE! ... Vilket får mig att undra om hon HADE misstagit sig ändå..

 

Japp. Förvirrad..

Men det spelar ingen roll.. För att det kom ändå en snubbe och mötte upp oss en kvart senare.. Och medans vi väntade, gick vi en kort promenad runt slottet..

 

Ja, jag var inte på min BÄSTA sociala sida idag.. Jag kände mig otrygg. Och jag kunde alltför sällan höja blicken från marken.. Min jobbcoach som jag ändå har TRÄFFAT några gånger nu, var det som om jag träffade för första gången... Och jag tyckte INTE om att bli tilltalad! Gick helst för mig själv och önskade att jag var osynlig...

 

Hon frågade om hon fick läsa min blogg. Då C, min förra jobbcoach inom den här verksamheten, hade sagt att jag hade berättat för henne att jag hade den. Sant. Det hade jag. Och även HON frågade då om hon fick läsa den! Och jag kan verkligen förstå dem. Det förenklar så mycket...

 

.. Men, nej tyvärr.. Det finns bara ett par enstaka personer som har fått tillgång till min blogg(som jag träffar eller har träffat). Och DET har varit för att jag känner mig såpass trygg med dem, att det inte gör någonting om jag har skrivit någonting "dumt" härinne.. Och så är jag rätt så säker på att jag inte har skrivit någonting "stötande" om dem.. Vilket jag inte kan garantera med Jobbcoach.. Men jag vet inte. Minns inte såväl...

 

Men iallafall.. Träffade till slut den här snubben.. Och... Ja.. DE pratade en stund. Och JAG försökte(knappast) använda orden "jag vet inte" så sällan som möjligt..

 

... Klara där... Ja, ÄN mer otrygg.. Men...

.. Ja, jag vet inte. Men jag måste ju börja NÅGONSTANS.. Så kanske ska chansa.. Men bara vara DÄR till en början..

 

Hon skjutsade hem mig igen..

Och jag gick hem och sov..

Ja, just det ja!

 

Soprummet var det ju!

Problemen tycks inte vara slut ÄN. Och jag undrar hur många negativa överraskningar jag ska få av detta rum!

... Idag hade jag bara restsoppåsen med mig.. Enkelt och bra.. DEN fanns det ju iallafall FYRA soptunnor till!

... MEN. Idag var det DÖRREN som spökade och bråkade med mig! Den slog upp till vid gavel av blåsten.. Och när jag skulle stänga den.. Ja, den spärrade.. Det gick inte att dra den en CENTIMETER åt NÅGOT HÅLL! "Knak" sa det bara..

 

Så. Ja. Jag gick därifrån. Stressad och nervös. Frustrerad. Och rädd att någon skulle skylla på MIG för att dörren stod öppen när den ska vara LÅST.. För att "De SÅG mig gå därifrån"!

... Men det är ju skit samma... Fixar de VÄRLDENS SÄMSTA SOPRUM, så får de stå ut med problemen!

 

Väl hemma igen, la jag mig iallafall på sängen..

... Och sedan är...

.. Nej, sedan åkte jag iväg till stan.. Bokstavligt TVINGADE mig själv att åka.. Jag var jättetrött och det var såå mycket mysigare att ligga nerbäddad NU, än vad det NÅGONSIN kan bli på natten! ... Men dagen skulle bli lång, och jag har ett busskort att utnyttja.. Så vad GÖR man inte?

 

Tog mig en lång promenad i stan.. Och tog sedan första bästa buss hem igen..

Väl hemma.. Ja, det blev väl lite dator.. Läsa bloggar. Kolla blocket... Ja, och kanske någon video på youtube..

 

Jag har lyssnat på musik..

Och jag har kommit på någonting som för MIG, var förödande! ... ÄNNU ett problem på alla mina staplade missöden! ... Jag väntar ett paket från Tradera.. Det VAR ett tag sedan jag betalade det. Så jag mailar kvinnan som sålde det... Som svarar att det är skickat och att hon skulle hjälpa mig att kolla upp varför det inte hade kommit.. JÄTTEtrevlig och hjälpsam kvinna, by the way..

 

Och så går jag in på mitt traderakonto.. För någ... Ja, när jag började beställa saker till lägenheten, såg jag att min adress fortfarande stod på H*vetets Stad... Så jag ändrade det innan jag började beställa hem... MEN. Jag glömde mobilnumret! Hur skulle JAG veta att det behövdes för avisering?! Jag hade aldrig fattat mig på hur posten kunde ha mitt mobilnummer varje gång :P

 

... Så. Jag mailade kvinnan igen.. Sa att jag trodde att det var DET som var felet. Och hon trodde också att det kunde vara så..

Hon kollade upp vart paketet befann sig och gav mig sedan... Ja, ett JÄTTELÅNGT nummer som jag kunde söka på, på postens sida. För att få reda på vart paketet är... Och DÄR.. Ja, DÄR stod det att jag både hade fått SMS-avi(som hade lyckats!) OCH e-post-avi! ... Men E-POSTEN!? DEN var ju inte fel! Så varför har jag då inte mottagit en enda AVI?!

 

... Jag började söka igenom all min skräppost... Men då avin skulle ha kommit imorse... Ja, jag hade inte fått något.. Återställde till och med mappen "borttaget"..

... Men kvinnan sa att jag skulle testa att gå till mitt postombud imorgon och ge dem det långa numret(vet inte vad det heter) och även postens.. Ja, vad det nu heter, där det visas hur paketet har rört sig.. Så får vi se om de kan hjälpa mig..

... OMSTÄNDIGT.

 

Annars.. Ja, det enda jag har gjort förövrigt, är att bli förälskad i några gardiner.. Främst de "skogiga" i inlägget före detta..

Försökt mäta storlekar och leta gardiner som kan passa FRAMFÖR dessa. Som ska göra att det släpps in lite mindre ljus.. Dock är dessa inte mörkertäckande, eller vad det nu heter.. Men tycker att de mörkertäckande ser så tjocka ut.. Så klumpigt.. Nej, jag tog dubbla tunnare istället..

 

Lite ångest under tankeförloppets gång.. Då det är en STOR grej att köpa gardiner för över 4000 spänn! ... Men jag var ju BOMBSÄKER på dessa "skogiga"! .. Resten hoppas jag bara att faller på plats.. Blir det snyggt och trivsamt, så var det här både det STÖRSTA och BÄSTA köp jag har gjort!

 

... Ja, det var nog allt för nu.. Jag skulle dock behöva öppna min skalle och plocka ut mina tankar(och alla problem)... (Äcklig bild jag fick framför ögonen nu :P) ..

 

God natt med er <3

 

 

ANNONS
Av D - 9 mars 2015 21:26

.. Ojoj. Nu har jag beställt hem(och betalat!) dessa. Så jag hoppas, hoppas, hoppas att detta blir ett lyckat köp! Att det ser bra ut när de väl sitter uppe. Jag tänkte nämligen ha de enfärgade gardinerna på en gardinstäng framför de "skogiga". Så jag hoppas att jag kan få de enfärgade åt sidan ordentligt =)

 

Men det blir nog bra.. Föll pladask för de "skogiga". Och så har jag dubbla gardinstänger i vardagsrummet. Så behövde något att ha framför.

       

Bilderna har jag snott från Bonprix hemsida :)

Av D - 9 mars 2015 18:23

 

Ja-a... Vad säger man?

Jag har aldrig arit med om MAKEN på problem och bekymmer. Misstag och missförstånd som staplar sig på varandra.. Och när ska dessa ta slut? Lever jag i en komedi eller tragedi?

 

... Jag har iallafall ingen lust att fortsätta.. Men jag kommer inte heller att kunna SLUTA.. För att jag VILL ju få det gjort!

 

.. Japp. Jag pratar inredningen..

Och soprummet kunde inte bli min vän idag heller.. Såå nära.. Men nupp.

 

Mer om det ikväll. Ska sova eller bara släppa ut tårarna. Få se... Det känns iallafall behövligt just nu..

Av D - 8 mars 2015 22:13

... Jag börjar tröttna.. Jag börjar röttna.. Jag börjar tröttna. Jag börjar tröttna...

Men samtidigt inte. Och det är DET som är så frustrerande!

 

... Ja, FÖRUTOM att allt går segare än gummi, när det gäller heminredningen... och egentligen ALLT annat runt liv, hälsa och hem! .. Så känner jag även att jag FÖRSTÖR allting hela tiden! Alltså, inte bara backar innan jag har hunnit gå framåt. Eller viker för rädslan... Bristen på ork.. Utan också rent fysiskt/praktiskt. Jag har sönder mina saker.. Först var det vardagsrumsgolvet.. En STOR och grov repa, gjord av en kartong.. Sedan var det vardagsrumsbordet.. En STOR och synlig repa precis där jag sitter och äter... Gjord av en kartong... Och nu, idag, när mamma och pappa var här, slängde jag min nya lampskärm i glas som jag köpte från tradera, i GOLVET! ... Och den gick i tusen bitar... BOKSTAVLIGT talat!

 

... Nu GRÅTER jag.. Och jag är såå trött på att kämpa för vad som betyder något, när jag hela tiden antingen förstör för mig SJÄLV eller ser livet lägga krokben på mig, gång på gång, på gång!

... Jag tycker ju REDAN att det är jobbigt att inreda lägenheten. Att sköta vardagens sysslor... Och att göra saker som jag inte riktigt förstår mig på...

... Jag har inte LUST med att försöka fixa upp efter misstag på misstag på misstag, hela tiden!

 

Nej. Sådant här får mig VERKLIGEN att önska att jag varken drömmar eller visioner hade... Att jag varken brydde mig om lycka eller glädje. Värme eller framgång...

Ja, jag önskar att jag bara ville dra mig undan för mig själv. Skaffa mig en liten(eller stor) vovve. Och leva mitt liv bortom alla andra.. Och att LEVA skulle vara ALLT jag brydde mig om!

... Inga saker. Ingen inredning... Inga pengar eller arbeten.. Ja-a... Inga förväntningar.. Varken från mig själv eller andra...

 

... Men jag BRYR mig för mycket. Jag VILL för mycket.. Och jag har MÅNGA visioner... MYCKET som gör mig glad... Om det blir rätt!

 

... Men just nu... Jag önskar jag kunde blunda för verkligheten.. Vill inte SE vad jag har omkring mig och vad jag önskar jag kunde uppnå...

Vill bara släppa allt nu...

 

... Jag har ingen LUST att beskriva min dag idag..

Men jag kan säga som så..

Dagen började med diskning av de få, få saker som hade blivit sedan igår..

Sedan blev det ut på balkongen för första gången sedan jag flyttade hit.. Ja, jag har aldrig ens ÖPPNAT den förut!

 

Satte mig på datastolen en stund i solen.. Men gick sedan in till datorn och började söka efter trädgårdsmöbler... Men har ingen lust att prata inedning eller sådana planer... Då det är förknippat med ett STORT misslyckande! ÅNGEST.

 

Mamma och pappa kom över vid... Ja, tre kanske. De satte upp(eller rättare sagt pappa satte upp) gardinstängerna åt mig. Medans JAG roade mig med att slänga min daggamla(hos mig) lampa i golvet.. Så att den numer är TUSEN SMÅ lampor! ...

 

Höll mig på gott humör till föräldrarna gick.. Och då kom tårarna per omgående.. Jag torkade av golvet med en vårt trasa där pappa hade lagt halva väggen(borrat)... Och började söka, söka och söka efter den lampskärm som jag precis haft sönder, över hela internet.. Men hittade INGEN! Inte ens en liknande!

 

... Och varje gång som jag TÄNKTE på den... Varje gång som jag gick IN i köket... Kom ångesten... Och tårarna pressade sig hårt mot ögonlocken...

 

... Gav upp. Skickade iväg ett e-mail till tjejen som jag köpte lampan ifrån. I hopp om att hon visste vartifrån den kom... och att den fortfarande skulle finnas KVAR där.. Visst. Jag är inte så säker på att det är jut DEN lampan som jag vill ha.. Men färgen är rätt för köket... Och lika så det svarta snirkliga metallet som utgör lampans fot.

... Men med tanke på hur jag behandlar mina saker nuför tiden, kanske jag ska söka en lampskärm i samma färg, men i TYG istället!

 

Satte mig i köket och drack en stor kopp te... Och en MASSA... Och då MENAR jag MASSA mackor! Både rågkusar och knäckesmörgåsar.. Och jag kan med mina ÄRLIGASTE ord, säga att jag idag åt för att försöka svälja/äta upp min ångest! Jag ville SPRICKA av mättnad! Jag brydde mig liksom inte. Och jag ville bara äta NU, så att det tog slut. Och sedan BLEV det inget mer helt enkelt. Aldrig någonsin igen...

Men med DET sagt, vet jag ju också att det VISST kommer att bli igen.. Vilket gör att sådanahära hetsätningar inte känns särskilt bra..

 

Jag går ju upp i vikt iallafall :) 52.5 nu.. Bara ett halvkilo till min målvikt. Sedan får hetsätningarna allt ta och sluta.

 

... God natt med er <3

 

 

Av D - 8 mars 2015 19:21

 

... Jag fick hem den igår.. Krossar den idag...

Kan inte hitta en likadan...

Hjärtat SKRIKER!

 

Vad har JAG gjort för fel? NÄR ska jag få jobba i medvind(med det vill jag inte säga att andra FÅR göra det)?!

Av D - 7 mars 2015 21:49

.. Ja-a... Vad kan jag säga om dagen idag?

 

... Jag vet inte riktigt. Men finns nog som vanligt, en hel del att säga.

 

.. Så jag tar dagen ifrån början.

Igår kväll... Ja, jag minns inte... Men eftersom att jag är väldigt inne på, FAST vid Sims4 gameplay på youtube just nu, så kan jag anta att jag satt inne där och plöjde video efter video långt inpå natten igår..

.. Satte sedan klockan på ringning. Då jag skulle städa idag. Ifall att mamma och pappa skulle komma över..

 

Klev i säng...

Och ja-a... Konstig. Orolig sömn inatt också.. Jag minns även att jag klev upp rätt så per omgående, för att klä på mig en t-shirt och ett par strumpor. Då det var såå kallt. Trött på det.. Och borde införskaffa mig en pyjamaas... INTE SKÖNT...

 

Vaknade... Ja, lite blurrigt, det där... Då det känns som om jag nuför tiden vaknar lite då och då under halva natten och hela morgonen..

... Men jag tror inte att jag klev upp förrän vid halv tolv, iallafall. Trots att klockan ringde klockan tio.. och jag var stressad halva natten "Huuur skulle jag orka upp tidigt och städa?!" ...

 

När jag klivit upp, var dock det första jag gjorde, att ta tag i städningen..

Började med att jag bara slarvade igenom undanplockning av skräp.. Avtorkning av köksbord och bänk.. För att sedan ÄNDÅ känna att jag måste dammsuga också... Kände mig inte alls "duktig"/färdig annars. Jag behövde känna att jag verkligen hade STÄDAT..

 

Men jag nöjde mig inte med bara dammsugningen heller.. Utan jag BEHÖVDE damma.. Visst, det såg inte dammigt UT. Jag menar. Jag bor ju ensam. Och RÖR mig knappt härinne.. Så det BLIR inte så MÄRKBART skitigt..

 

Men jag började damma... EFTER dammsugningen.. Inte det smartaste kanske... Men jag hade ju inte ens TÄNKT damma... Så det var nog ändå okej..

 

... Nej, våttorka golven hade jag INTE tänkt göra! ... INTE.. Då det kändes... Ja, jag vet inte.. Jag ville nog bara slippa undan. Strunta i det... Som med allt annat...

Men jag kunde INTE acceptera att vara lat! Hoppa över en del av städningen... Den SISTA delen som skulle göra städningen fullbordad... Ja, förutom den lilla, lilla disken som blev igår, då... Men den skulle jag ta när eller OM de messar att de är påväg!

 

... Så. Jag fyllde mopphinken med vatten... Och började torka vardagsrumsgolvet... Hällde i rengöringsmedel och torkade resten av golven... Och SEDAN var det bara EN sak kvar! ... Badrummet. Jag behövde göra ren toaletten... Och torka ur handfatet...

 

Japp. Det känns FORTFARANDE som om allt är halvklart.. Och att jag har SLARVAT igenom det mesta.. Och det är nog för att jag HAR det! ... Men bättre DET(Och jag GJORDE det ju iallafall), än att skita i det helt för att man inte orkar!

 

... Efter det... Ja, nu var det till att vänta och SE ifall mamma och pappa tänkte dyka upp..

Jag var på ett relativt(eller helt?) bra humör.. Och nu blev det en smörgås med smör och ost... Och en kopp te(om jag inte minns fel) framför datorn... Och SÅKLART var det Sims4 gameplay som visade sig på skärmen...

 

HELA TIDEN, hade jag i huvudet, ifall mamma och pappa TÄNKTE komma över eller inte.. Och NÄR det i såfall skulle ske.. "Skulle det bli idag eller imorgon?" ... För att jag kände att det hade varit skönt att veta. Då jag har SAKER att fixa under helgen! ... Bland annat, ville jag hämta ut mitt paket på posten. Då jag var VÄLDIGT orolig, stressad och osäker, vad gällde NÄR... Eller rättare sagt, hur LÄNGE det fick ligga kvar där. Innan de skickade tillbaka det till avsändaren!

 

... Men när klockan blev... Ja, runt fyra, skriver pappa och frågar om de ska komma över imorgon och hänga upp gardinstängerna åt mig... Och NÄR de skulle komma i så fall.. Varpå jag svarar(fortfarande sittades vid Sims videos) att de gärna fick komma, och DET när det passar dem. Bara de messar innan de åker.. "Vi gör det" svarar han... Och sedan är konversationen över...

 

Funderingarna kring hur jag ska lägga upp helgen, blir intensivare. Där jag sitter och stirrar in i dataskärmen på Simmarna och lyssnar till LifeSimmers röst...

Jag menar. Jag skulle hämta ut paket.. Boka tvättid, slänga soporna... Och tiden kändes såå knapp! ... Jag skulle även skriva brev till farmor. Och tacka för pengarna som jag fick i present...

 

... Ja, jag vet inte... Tiden kändes som sagt knapp.. Till största del för att jag brukar kliva UPP runt tolv på eftermiddagen! Då blir dagen ganska kort, med föräldrar på besök vid tre(kanske)...

 

... Där jag satt och funderade.. Kollade mobilen lite då och då... Orolig för mitt paket... Sittandes och försökte "förklara för mig själv" att paketet ÄNDÅ inte skickas TILLBAKA till avsändaren på en SÖNDAG(eller lördag)...

... Ja, jag bestämde mig helt enkelt för, med ett ryck, att gå iväg och hämta det nu på en gång... Det spelade ju ingen större roll... "Jag kan ju ÄNDÅ inte vänta in ALLA mina paket innan jag hämtar det första... Eller det vågar jag inte chansa på iallafall. Trots att jag hade velat SLIPPA gå dit gång, på gång, på gång" ..

 

Jag plockade fram matsoporna... Och tog även med mig de fulla pappers-och plastsoporna... Och så tänkte jag även boka tvättid, när jag ändå var ute..

På med skinnjackan och skorna... Inget annat kände jag att var nödvändigt just nu... Nu får VÅREN vara här.

 

Gick till soprummet först. Såklart.

... Och när jag kommer in dit... Jag KAN inte bli MER desperat och frustrerad på det!

... Läser VARJE skylt på väggen vid VARJE soptunna.. ÖPPNAR VARJE SOPTUNNA... KOLLAR i dem...

... MEN. Det finns INGEN soptunna för MATSOPOR... INGEN soptunna för PLASTSOPOR... Men FLERA soptunnor för pappersförpackningar. TVÅ soptunnor för färgat glas. EN för ofärgat(Eller så var det tvärt om)... Det FINNS för batterier.. Det FINNS för metallsopor... Och det finns FYRA soptunnor för RESTAVFALL!

 

... Kanske har jag glömt någon nu... Men det som gör mig IRRITERAD och väldigt förvirrad. Osäker på ifall någonting är fel... Eller ifall det SKA vara såhär.. "Eller, kanske ska jag gå någon ANNANSTANS och slänga HÄLFTEN av mina sopor! Hur ska jag VETA?!" ...

Ja. ÅTERGEN gick jag därifrån med den hjälplösa känslan av att ha slängt soporna i FEL soptunna"VARFÖR göra sig besväret att SORTERA?"... Och att inte veta hur det är MENINGEN att man ska göra..Vad hyresvärden har TÄNKT! ... Matavfallet hamnade onödigt nog, i restavfall.. Och även gjorde så plastsoporna... *suck*...

 

Ja. När jag kom ut därifrån, hade jag ingen större ro till att boka tvättid "Gör det imorgon.." ... Lämnade in papperskassen som jag sparade. Då jag inte KÖPER sådana. Då jag tycker att de är jobbiga att bära varor i... Lämnade in den innanför dörren i lägenheten, och gick vidare till affären..

 

Tänkte köpa en munk eller något till helgen.. Och en LITEN "godisdricka" som jag bara ville ha för dagen.. Och så skulle jag hämta ut det där paketet..

Fanns inget gott kvar i munkväg.. Inte heller några goda kakor eller bullar i lösvikt.. Och att köpa en PÅSE av någonting, är inte längre något alternativ. Då jag känner mig själv och VET att jag inte kan hålla mig borta om jag HAR. Utan då äter jag för att "slippa äta igen"... Och det spelar ingen ROLL om jag är mätt.. Inte sugen... Eller ifall jag till och med mår ILLA av det! ... Jag vill helt enkelt slippa ha det hemma..

 

Så. Även om det oftast är dyrare med lösvikt eller småförpackningar. Så får det så vara sålänge..

Men det blev istället en "Premium" mörk choklad. En liten tetra med havredryck choklad. En sådan med sugrör.. Och så hämtade jag ut paketet..

 

Väl hemma.. Ja, då packade jag upp lampan som jag hade köpt på tradera. Och hade turen att ha en glödlampa hemma, som passade lampan PRECIS! Superbra. Då jag inte tänkte på att KÖPA en sådan..

Testade tända den... Och den passar PERFEKT i köket! Men den behöver en vit hörnhylla i trä att stå på...

 

Sedan blev det.. Jag jag VET inte riktigt.. Men jag vet att jag har druckit kanske FYRA koppar TE idag! Kopp efter kopp efter kopp..

Ja, just det ja. Jag köpte ett NYTT te idag också.. Ett vaniljte.. Drack en kopp av det... Och jag bara ÄLSKAR doften.. Men den smakade tyvärr inte så mycket... Inte IDAG iallafall.. Men det brukar bli lite olika från gång till gång(Även om jag ALLTID låter tepåsen ligga i tills jag har druckit upp)... Så kanske nästa...

... Kopparna som jag fick av 22åringen... JÄTTEGODA att dricka ur! Och PERFEKTA när man bara vill ha LITE te...

 

Lite choklad.. Fastän jag varken har varit särskilt HUNGRIG eller sugen idag.. Och så mer Sims videos på youtube!

... Först när videosarna började lagga tog jag en paus från det, och läste igenom alla bloggar som jag följer... Kollade blocket, och lite sådär...

Sedan blev det ÄNNU mer Sims4 videos!

 

... Och nu ska jag nog... Ja, det VET jag inte!

 

... Men god natt med er iallafall <3

 

 

Av D - 6 mars 2015 22:02

... Ja-aww...

 

Jag tror att jag börjar med att beskriva dagen från början till slut. Har ingen direkt bra startmening idag..

 

Jag TROR... att jag såg på några fler avsnitt av Sims 4, efter inlägget igår... Eller så gjorde jag INTE det. Minns inte riktigt..

Men jag minns såpass mycket, att jag sover VÄLDIGT oroligt nuför tiden. VÄLDIGT!

Jag drömmer konstiga drömmar. Mardrömmar... Och jag vaknar ALLTID mitti natten eller väldigt tidig morgon, för att hämta vatten... eller mobilen.. Bara för att kliva upp, liksom..

Och sedan går jag och lägger mig igen. Somnar om.. För att FORTSÄTTA drömma jättekonstigt..

 

Jag vaknar på morgonen, med en konstig känsla inombords. Ligger kvar och drar mig. Och kliver sedan upp.

Idag blev det, ovanligheten till höra(lät konstigt. Men okej) ingen frukost för mig..

Jag började istället diska rätt så per omgående. Om jag inte minns fel..

Jag gjorde det enkelt för mig... Hela diskbänken var sedan några dagar tillbaka, FULL med en massa tallrikar och koppar som jag fick av 22åringen och hennes sambo i present! Och de har bara fått STÅ där. Eftersom att jag ville DISKA dem innan jag plockade in dem i skåpet!

 

... Men som sagt. Gjorde det enkelt för mig. Och torkade istället bara AV dem med kökshandduken. De är ju ändå inte ANVÄNDA än.. Och jag hade ingen större lust att ta hand om 4 gånger 12 saker att diska! PLUS disken som redan var!

 

... Efter att ha torkat alla "ätarsakerna"(vad heter dessa med ett gemensamt ord?), började jag diska. Det hade inte blivit så JÄTTEMYCKET disk uder dagarna som gått sedan sist... Men tillräckligt mycket för att göra mig HELT SLUT..

 

Men det var ju inte heller BARA disken som gjorde mig trött och fick mig att känna mig stressad och dan(dann?)... Nej. För det första så känner jag REDAN att jag har för mycket pågång på en och samma gång. WhiteBoardtavlan fylls med texter. Påminnelser och "att göra" ... Planeringar. "Förhoppningar om ork att göra" ... Ja, och så hela stressen med att åter ta upp ett socialt nät. Mer än bara mamma och pappa! .. Som jag by the way aldrig pratar med när vi inte ska till att ses..

 

... Och nu har jag för att inte förglömma, även tidspress på mig med vissa sysslor! Då mamma och pappa faktiskt KOMMER i HELGEN! Städa. Diska(är klart nu). Duscha(även DET gjort idag)..

 

.. Jag ska hämta ut paket så snart som möjligt. Även DÄR har jag en del att hålla koll på! Då jag VÄNTAR paket också!

 

Och en punkt TILL som gör mig stressad! ... JAG MÅSTE TVÄTTA! Japp. Jag behöver VERKLIGEN tvätta nu! Men det är bara någonting som HELT har skjutits åt sidan nu det senaste... Ja, i över en månad iallafall! Kanske TVÅ! ... Men ska beställa tid, när jag går ut på söndag.. Det måste göras..

 

... Men nu blev det en massa babbel.

Det jag skulle säga var.. Att för det andra, hörde min jobbcoach av sig idag och.. Ja, hon messade. Och sa att vi skulle på studiebesök på måndag. Och att hon kommer och hämtar mig kockan halv tio.. Tror jag att det var..

 

Jag fick mig en funderare.. Vi skulle ju dit den.. Ja, nu minns jag inte... Jo, den 16:e, tror jag.. Och nu skriver hon och säger något helt annat.. Men det som gjorde mig osäker, var att hon inte skrev att det hade blivit ändrat eller använde sig av ordet "istället" i sitt mess. Vilket gjorde att jag inte visste om detta var ÄNNU ett av hennes "misstag"...

 

Men jag bestämde mig för att ta disken först. Och så svarade jag bara "okej, då vet jag" på hennes mess sedan..

 

Efter disken.. Ja, jag kände mig HELT klart stressad! Inte för att jag har MYCKET att göra just nu och känner att jag inte kommer att hinna.. Utan för att jag känner att det är alldeles för mycket på en gång, att hålla reda på och att tänka på.. Mycket att uppnå...

... Ja, och det går ALLTID från att inte hända någonting, till att hända ALLTING på SAMMA GÅNG!

... Och sedan så går jag ju med vetskapen om att vissa av de saker som jag behöver göra, är saker som har behövt göras... Ja, HUR länge som HELST... Men ÄNDÅ inte har blivit GJORT! ... Tillexempel att inreda lägenheten! Ja, det går trögt.

 

... Det blev iallafall fler videos på youtube. Sims4 gameplay.

Ja, jag har fastnat. Helt klart.

Men det är på sätt och vis, skönt. Jag slipper TÄNKA så mycket. Och jag får för ett tag(ja, hela dagarna), leva i en annan värld. En overklig värd. Där allt går enklare. Och misstag inte gör ett skit.. Livet går fortare. Och man hinner knappast bli otålig innan man har tagit sig dit man vill.. Inga bekymmer. Ingen brist på famtidstro... Bara så HIMLA kul och följa med!

 

... Men samtidigt som man lite grann får SKITA i sitt eget liv. Och bara "glömma bort" för ett tag, så går jag hela tiden med en känsla av stress och ångest.. Och tanken i bakhuvudet, att nu låter jag ÅTERIGEN mitt liv ställas på vänt.. Tiden går. Men livet står stilla... Ja, och ju FLER gånger jag GÖR så, desto NÄRMRE att sumpa mina livs chanser, KOMMER jag!

 

"... Har såå mycket att göra! ... Och här sitter jag..."

 

Jag åt någon smörgås ett par gånger under dagen. Och drack te. Respektive kakao till dem..

... Och när klockan blev 18 och jag FORTFARANDE satt vid datorn och kollade videos! .. Efter videos.. Efter videos.. Ja, då var jag "tvungen" att gå och duscha... Skulle REDAN bli tillräckliigt stressigt imorgon! IFALL att nu mina föräldrar bestämmer sig för att komma då..

 

Jag tog ett bad... Håret tovade som självaste f*n själv! Och jag tror att om inte håret lossnar själv av min kost, så lossnar det iallafall av min våldsamma kam genom tovorna!

 

... Och sedan blev det mer Sims4 videos.

 

... Ska kanske ta något mer att äta... Men är inte hungrig... Blir väl för ätandets skull i så fall..

Och sedan ska jag väl gå och lägga mig... Men är inte trött. Så kanske hittar på någonting annat..

Men god natt med er iallafall <3

 

 

Detta är jag...

Glöm inte att du kan ställa frågor till mig, skriva en snutt i gästboken, och gilla eller följa bloggen :)

  

Vad vill du veta? :)

20 besvarade frågor

Dela med dig :)

Vill du följa mig? :)

Följ Livet ur D:s synvinkel med Blogkeen
Följ Livet ur D:s synvinkel med Bloglovin'

RSS

Viktkampen

           

Kan ni lösa denna?

Dagens gåta

Dagens Citat!

Dagens citat

Länkar

 

Jag tipsar

Starkt filmtips till den känslosamma =)


Kalender & klocka

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Mina senaste tankar

       

Checklista

 0% uppnått

 

    

Det jag skriver om...

 

         

Allt jag skrivit :)

Vad söker du?

Besökare hittills

 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se