Livet ur D:s synvinkel

Alla inlägg under augusti 2014

Av D - 2 augusti 2014 21:27

Jag tänkte att jag ska blogga nu. För att sedan ska jag bädda ner mig och lyssna på musik. Då jag inte har lust med någonting annat. Känner mig lite spänd. Utav en anledning som ni kommer att få veta någonstans i inlägget...

 

Nu får vi se om jag kan minnas dagen och tänka bättre idag än igår :)

 

Dagen idag.

Jag vaknade av mig själv, imorse klockan halv nio. Samma tid som klockan ringer varje vardag. För att jag TROR inte att den ringde imorse iallafall! Men det kanske den gjorde.

Jag hade iallafall redan varit uppe ett ANTAL gånger inatt. Vilket var lite jobbigt. Då 23åringen låg och sov i allrummet utanför min dörr. Rädd att störa. När jag springer där och öppnar och stänger min gnissliga dörr...

 

Men. Men. Klev iallafall upp. Åt frukost... Och skyndade sedan i säng igen. Så fort som jag fick möjlighet. Jag har VERKLIGEN etsat mig fast i den rutinen! Kliva upp halv nio. Gå och lägga mig igen. Vakna klockan elva. Och kliva upp för att försöka göra någonting viktigt...

 

Och idag var inget undantag. Efter att jag hade klivit upp för andra gången, började jag klippa gräset. Resten av det som aldrig blev klippt igår.

Hann klippa ungefär hälften. Sedan bestämde jag mig för att ta en paus. För att gå på toaletten och äta lunch.

Sagt och gjort. Sedan fortsatte jag med resten av gräset.

 

Efter att ha blivit klar, TROR jag att jag satte mig här vid datorn. Jag kollade det vanliga. Mailen. Blocket. Läste bloggar. Jag kollade lite efter en minilaptop som jag ska köpa för att kunna blogga när jag åker hemifrån under flera dygn. Som jag nu ju tänkte göra. För att annars tar jag mig inte iväg! Jag lämnar INTE hemmet om jag inte kan vara säker på att jag får fortsätta blogga VARJE kväll! Det är liksom inget alternativ. Bloggen är en rutin som är OMÖJLIG att rubba! MÖJLIGTVIS att jag kan hoppa någon DAG, om det skulle behövas... Men helst inte.

 

Ja, och så kollade jag iallafall lägenheter också. Både på blocket och där jag står i kö. Kölistorna ger ingen större framgång just nu. Men däremot hittade jag en till lägenhet i samma stad som jag var på visning i härom veckan, på blocket. Skrev direkt ett mail till kvinnan som ägde lägenheten. Vilken svarade rätt så direkt. Och gav mig numret till killen som bor där nu. 

Jag skickade på en gång, iväg ett sms till killen... Eller gubben :P Och fick svar efter fem minuter. Skrev att han skulle återkomma i eftermiddag... Ja, och jag väntade. Men inget svar kom...

Klockan sju, skrev jag till honom igen, och frågade om han hade någon möjlighet till visning de närmaste dagarna. Tänkte att han kanske hade glömt mig...

Men inget svar. Och där står jag nu.

 

Men jag tänkte. Det är ju Lördag. Så han kanske har annat för sig. Så jag tänkte att imorgon bitti, skriver jag till honom en sista gång. Och så hör jag av mig till ägaren igen, om jag inte får kontakt. Jag vill ju inte sumpa chansen, och låta någon annan sno den för mig. Om jag nu har en möjlighet att bli bland de första intressanterna(ett ord?).

 

Ja. Så nu känner jag mig lite spänd. Vill ju bara få det avklarat. Veta att jag till slut kommer att nå till den visning som ägaren sa till mig att boka med honom. Dumma som inte svarar. Men men. Imorgon så. Det satsar vi på ;)

 

Ja. Jag tror att det var typ min dag.

Nu till kvällen, har mamma, pappa och jag, sett på en film. Och sedan även Sommarkrysset. Jag har hängt lite i soffan, i väntan på sms från snubben...

Men annars. God natt med er <3 Nu blir det musik =D

 

 

ANNONS
Av D - 1 augusti 2014 23:44

Nu. God natt. Jag har mensvärk. Är trött. Förvirrad... Och vill bara sova. Vakna upp imorgon, till en ny dag.

 

Vet inte ens vad jag ska skriva, just nu. Jag har även idag, känt mig sådär halvtrött hela dagen. Skrivit några enkla punkter i min punktlistebok...

 

... Ja, jag vet inte. Känns trögt inombords och jag vet inte om jag egentligen har någonting att förmedla idag. Kanske är jag bara stressad. Hinner inte tänka efter... Eller så är det helt enkelt bara såhär det är idag..

 

Men jag ska försöka ta dagen idag, ifrån början iallafall. Om jag nu kan lugna ner mitt sinne såpass att jag kan komma ihåg vad jag gjort idag.

 

Jag klev upp imorse när klockan ringde. Det tror jag iallafall. Jo, det gjorde jag.

Åt frukost. Och bäddade sedan ner mig i sängen igen. Som alltid nuför tiden! Vaknade sedan vid elva och klev upp yrvaken. Satte mig nere i soffan, helt skum i huvudet. Då jag knappt hunnit vakna ännu. Skrev några lugnande, förklarande ord till mig själv, angående gårkvällens träning. Och lyckades sedan ÄNTLIGEN släppa den lilla ångesten!

 

Ja-a... Vad har jag GJORT idag?

Jag har iallafall suttit här vid datorn. Kollat lägenheter. Läst bloggar. Kikat in på blocket. Jag har pratat med min Xsambo en stund. Bara för glädjens skull. Men sedan behövt lägga på. Då jag kände att jag hade andra saker som jag behövde göra. Såsom att svara på en annons om hundpassning... Klippa gräsmattan...

... Ja, det kändes som så mycket, DÅ. Men nu minns jag inte så mycket mer.

 

Annonsen blev iallafall svarad på. Gräsmattan blev klippt. Ja, halva iallafall.

Tyvärr så blev det ingenting med hundvakteriet denna gången heller. Då jag inte kan ha hund härhemma. Och det inte fanns någon möjlighet att vara hemma hos dem. Men annars såg jag det som en passande chans. Då hunden var lagom stor för att börja med.

Men lika bra kanske, att inte ta på sig för mycket ansvar just nu. Då jag har så mycket annat pågång i mitt sinne just nu :)

 

Gräsmattan fick jag tillfälle att klippa, först när klockan blivit sex på kvällen. Och då var jag så duktig och skar mig själv i fingret. Jag vet inte VAD jag kom åt på gräsklipparen... Men jag kunde HÖRA hur fingret rispades upp! Men jag fortsatte ändå. Lät fingret lufttorka, medans jag klippte klart vad jag hade påbörjat. I sådär en halvtimme.

Sedan in för att sprita fingret, och se på tv. Vilket jag ha gjort resten av kvällen.

 

Såg på "Spanlisch". En jättebra film med Adam Sandler. Tyckte verkligen om personligheterna! Sandler, helt underbart gó och förstående. Spanskan så söt och "skum"(skanske inte var rätta ordet), och tanten så gulligt trevlig...

 

Sedan kom 23åringen hem och "störde". Hon och 20åringen ska sova här under helgen. Då huset som de BRUKAR bo i, ska få besök av ägarens släkt.

Så jag missade slutet av filmen. Men i frågan. Film eller familj, är ju svaret enkelt. Trots att jag verkligen ÄLSKADE filmen och ville se hur den slutade!

 

Med det, säger jag god natt. Konstigt inlägg, detta. Kanske... Hmm.. Känns nog bättre imorgon =)

God natt med er <3

 

 

ANNONS

Detta är jag...

Glöm inte att du kan ställa frågor till mig, skriva en snutt i gästboken, och gilla eller följa bloggen :)

  

Vad vill du veta? :)

20 besvarade frågor

Dela med dig :)

Vill du följa mig? :)

Följ Livet ur D:s synvinkel med Blogkeen
Följ Livet ur D:s synvinkel med Bloglovin'

RSS

Viktkampen

           

Kan ni lösa denna?

Dagens gåta

Dagens Citat!

Dagens citat

Länkar

 

Jag tipsar

Starkt filmtips till den känslosamma =)


Kalender & klocka

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Mina senaste tankar

       

Checklista

 0% uppnått

 

    

Det jag skriver om...

 

         

Allt jag skrivit :)

Vad söker du?

Besökare hittills

 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se