Livet ur D:s synvinkel

Alla inlägg under mars 2014

Av D - 4 mars 2014 23:17

Ja. Hej och hallå!

 

Idag har varit en underbar dag. Mestadels iallafall :)

Dagen började med att min Xsambo väckte mig klockan halv elva. Jag var redan halvvaken. Sådär vaken som jag brukar vara när jag ändå aldrig kliver upp :P Jag vaknade när mamma och pappa åt frukost. Men orkade inte lämna sängen. Men när sambon kom in och gjorde dagen ljusare, med sin goda nyhet, så flög jag typ upp ur sängen. Drog på smilbanden och blev piggare än på BRA länge ;) Jag kände mig så glad och uppåt. Så varm inombords.

 

Jo, han hade pratat med sin pappa, då han ringde. Kära Xsambon hade fått in 300 kronor till mig för att jag fyller år, som vi fick göra vad vi ville för. Så nu hade vi ca 800 spänn att göra av med på vad vi ville (mamman satte in 1000spänn tidigare. Till hans resa hem från mig bland annat.). Kändes kul att vi kunde göra saker eller köpa saker som kostar pengar, utan att bry oss om vart pengarna tar vägen ;) Så när han svarade "Ja" med ett leende på läpparna, när jag frågade om vi kunde åka in till stan och hitta på något, kände jag mig med ens flygande lätt. Fjärillar i själen. Jag var glad. Underbart <3

 

Xsambon brukar (brukade) nämligen inte vara så mycket för att hitta på saker tillsammans med mig, så blev väldigt glad när han tycktes se det som en självklarhet idag :D

 

Så. Vi åt frukost i en och en halv timme. Vet inte varför det tog så lång tid. Sedan åt vi lunch tillsammans med mamma och pappa, utan att lämna bordet emellan. Semla stod också på menyn. Xsambon tog en dusch medans jag tog hand om disken. Sedan blev det att kolla upp lite saker på datorn, för att sedan ta bussen till stan.

 

Väl i stan, kollade vi lite butiker. Utforskade butiker som jag tidigare inte haft lust att gå in i. Lusten och utforskarglädjen var verkligen på topp idag. Vi undersökte näst intill ALLA föremål på hyllorna. Diskuterade, pratade och skrattade. Skämtade. Gjorde narr av varandra :P Ja vi hade kul.

 

Sedan ringde Xsambons mamma. Och blyga, tillbakadragna jag, pratade för första gången med henne i telefon. Hon ville gratta mig på mig 24årsdag. Det gick bra att prata med henne i telefon, och jag kände att jag gjort ett stort framsteg. Så, ännu gladare, fortsatte jag min "resa" tillsammans med Xsambon.

 

Efter att ha gått omkring i galleriorna ett tag, tog vi en fika. Satt lääänge och bara njöt. Pratade, skrattade. Ovanligt för att vara jag. Jag som gärna stressar från ställe till ställe och bara vill vidare. Härligt att kunna slappna av lite ;)

 

Sedan gick vi omkring lite till. För att sedan gå vidare till O´learys (eller hur man nu skriver det). Där åt vi en UNDRBAR middag, bland UNDERBARA glada folk, och supertrevlig personal. Man kände sig så viktig och mysfaktorn var 100 <3 Maten var supergod och drinken som jag drack, söt och god. Lite för söt till slutet, kanske. Men O´learys får 100 av 100 av mig ;) Där vi satt i säkert två timmar.

 

Efter middagen, klockan åtta, gick vi till bussen och åkte hem. För att avsluta dagen med snacks och en "Jackie Chan"film.

 

I det stora hela, var dagen underbart fantastisk. Ångestattackerna och stressen, kom som små stötar under dagen. Då jag blev otålig och nervös. Stressad och orolig. Men jag stod ut och gick vidare rätt så omgående. Vill man ha en bra dag, får man tillåta sig själv att släppa på det som stör en. Bara för en stund ;) Och njuta och ha kul istället. Le lite grann :)

 

God natt med er <3 Från en glad 24åring med en gnutta ångest :)

 

 

Av D - 3 mars 2014 22:56

Trött, trött, trött...

 

Ja, de senaste dagarna har jag bara varit såå trött. Vet inte varför. Men kanske är det vädret? Kanske är det, det faktum att jag har för första gången på länge, umgåtts med kompisar. Och det under flera dagar(?). Ja, jag vet inte. Men jag vet att jag går omkring trött på dagarna, och bara vill ligga ner. Vila. Sova. Och att jag sedan, till kvällen, sover RIKTIGT gott när jag har lagt mig. Att jag ligger kvar och drar mig lääänge i sängen, i varken ork eller lust att kliva upp. Jag vet också att jag inte är särskilt pepp på att umgås med folk. Att jag tycker att det är jobbigt, och att jag alltsom oftast gör det för DERAS skull, för våran VÄNSKAPS skull, än att jag tycker att det är kul...

 

Men egentligen TYCKER jag ju att det ÄR kul. Jag menar. Vi har våra roliga stunder. Vissa stunder som är mer betydelsefulla och minnesvärda än andra. Men lusten och orken att faktiskt se till att träffa någon, DEN finns sällan.

 

Idag har jag iallafall varit i stan för att möta upp min förra sambo som kom med tåget (och bussen). Jag åkte iväg med pappa imorse klockan... Ja, runt tio. Efter en jobbig natt med funderingar, oro och ältande. Men ändå när jag väl somnade, VÄLDIGT god sömn.

Sedan gick jag omkring lite och letade saker som jag har tänkt köpa. Hittade det jag skulle ha. TRE gånger under dagen! Så köpte en av varje :) Tre paket fiberdukar. Hoppas bara att jag fått tag i bra sådana, som inte repar. Ska sy en mobilväska av dem. Då jag inte hittar någon tillräckligt stor väska ;)

 

Sedan gick jag en vända. Tänkte att jag kanske skulle hitta arbetsförmedlingen som jag aldrig hittade förra gången jag letade efter den. Har ju läst på kartan sedan dess, och idag hittade jag dit utan problem ;)

 

När fd sambon kom, gick vi raka vägen till Mc Donalds för att äta. Tog en Mac-Wrap (eller hur de nu stavas). Pratade lite. Men jag kände mig inte särskilt pigg. Inte sådär glad som jag trodde att jag skulle vara. Men har man levt det liv som VI gjorde tillsammans, så kanske relationen ÄR lite förstörd. Jag känner liksom ångesten drypa över mig. Blir som fången i situationen. Undrar om man NÅGONSIN ska kunna umgås igen, UTAN att känna sig liten, missnöjd och misslyckad. Utan att känna att någonting är fel...

 

Vi åkte iallafall hem, efter att ha gått i ett par butiker tillsammans och köpt två paket mjölk till mamma och pappa. Och när vi kom hem, somnade fd sambon i min sng. Vi lyssnade på musik. Jag sjöng en del. Eller försökte iallafall :P

Och ja-a. Sedan har vi suttit vid tv:n en del. Sett på "Farmen" och "Familjen annorlunda" bland annat, för att få tiden att rulla. Sedan gick vi upp på övervåningen och såg på "Mr Bean" i allrummet. Och nu ska vi sova. Hoppas på en bättre dag imorgon. Utan ångest, och med glada miner. Vänskapskärlek är väl det minsta jag kan be om?

 

God natt med er <3

 

 

Av D - 2 mars 2014 23:15

Nu är jag så j*vulskt trött. Känns som om jag skulle kunna somna sittande :D


Klev upp rätt så tidigt imorse, för att hinna med bussen tillbaka hem till mig, från bästisen. Där jag har sovit sedan i fredags... Ja, jag har ju inte sovit hela tiden :P Men det kanske ni förstod :D

 

Innan jag åkte till bästisen, mådde jag rätt så dåligt över min nya mobil. Nojja, problem och bekymmer. Minns inte ens vad det var som störde mig. Men NÅGOT problem med hur jag skulle hantera den, var det iallafall! Kanske var det hur jag skulle... Nej, jag minns faktiskt inte... Men hårt kändes det...

 

Nu känns det bättre. Mobilen och jag har gått och blivit vänner. Jag vågar "röra" vid den, utan att den ska gå sönder. Jag är inte LIKA nojjig med fingeravtryck. Fastän de fortfarande stör mig...

 

Ja-a... Hos bästisen har det som vanligt inte hänt mycket. Vi har faktiskt för det mesta, tråkigt tillsammans. För det mesta, såg vi på film. Bra sådana, faktiskt. Vi såg på "Carrie". Den nyaste versionen. Gripande enligt mig. Men rätt så skum. Skådisarna var... Ja, det var jätteduktiga. Allra helst "mamman", tyckte jag att gjorde sin roll JÄTTEbra ;)

 

Annars har vi busat en hel del. Skrattat och betett oss som småbarn. Ja, som när vi var små. Det är ju DE stunderna man uppskattar som mest <3 Det är ju DÅ som man mår som bäst och älskar varandra som aldrig förr <3 Synd bara att de stunderna är få. Att vi allt som oftast bara tråkar. För att man inte orkar annat. Men å andra sidan. Vi har det bra även när vi bara tråkar. Roligare än att tråka ensam iallafall ;) Sedan att man stör sig mycket på henne för hur hon beter sig... Ja, det ingick bara i kompispriset :)

 

Så. Nu är jag iallafall hemma igen, och vardagen är tillbaka. Men inte helt! För att imorgon kommer min förra sambo på besök! Japp. Han ska vara här tills på lördag. Känns kul! Trots att vi hade det JÄTTEjobbigt tillsammans. Såpass jobbigt att jag var TVUNGEN att flytta därifrån för att överleva... Ja, trots det, så finns det en känsla där. Han betyder någonting för mig, och jag, om jag fick önska till en fallande stjärna, vill bara bli kär i honom igen, och börja om på nytt <3 Men några sådana känslor finns inte. Inte för tillfället...

 

Idag har jag. Skött om min växt... Och den har överlevt! Jag har kollat blocket, efter hundar och lägenheter. Jag har läst bloggar och kommit ikapp det som jag har missat... Ja-a... Jag minns inte. Men vi skiter i det. Jag har iallafall sett på film med mamma, pappa, 13åringen och delvis 19åringen. Och så nu på kvällen innan jag lägger mig, såg jag inte klart filmen som gick/går på trean. Orkade inte. Behöver sova, känner jag ;)

 

Ja. God natt med er <3


 

Av D - 2 mars 2014 12:25

Veckans "veckans".


Något som har varit svårt för mig att förstå, ta tillvara på och inse denna veckan, har varit att man inte ska ha för bråttom. Jag har varit otålig och stressad. Känt mig uppgiven och out of controll of my own life (visste inte hur jag skulle formulera mig på svenska :P). Men sanningen är ju den att det inte är värt att må dåligt för någonting som man inte kan kontrollera. Ge det tid. Man kommer fram till slut. Sålänge som man inte ger upp och stannar. Slutar försöka... Så tar mn sig alltid dit man vill, till slut ;)


Måste ha detta i åtanke:

 


 

Detta är jag...

Glöm inte att du kan ställa frågor till mig, skriva en snutt i gästboken, och gilla eller följa bloggen :)

  

Vad vill du veta? :)

20 besvarade frågor

Dela med dig :)

RSS

Viktkampen

           

Kan ni lösa denna?

Dagens gåta

Dagens Citat!

Dagens citat

Länkar

 

Jag tipsar

Starkt filmtips till den känslosamma =)


Kalender & klocka

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Mina senaste tankar

       

Checklista

 0% uppnått

 

    

Det jag skriver om...

 

         

Allt jag skrivit :)

Vad söker du?

Besökare hittills

 


Skapa flashcards